Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο-κρίσιμο τεστ διαχείρισης ρόστερ για τον Μαρτίνς

Τον Πέδρο Μαρτίνς δεν τον είχαμε ζήσει σαν προπονητή, δεν τον ξέραμε, τώρα τον μαθαίνουμε.

Τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά και πως θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικά όταν ήδη “τρέχει” τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Μέσα σε δέκα μέρες όμως ο Ολυμπιακός θα δώσει 4 ματς. Ηδη το πρώτο το πέρασε με απόλυτη επιτυχία με τη νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι. Σήμερα υποδέχεται τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, την Πέμπτη παίζει στην Αγγλία με την Μπέρνλι και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα, για το πρωτάθλημα. Μία τετράδα αγώνων την οποία καλείται να περάσει με επιτυχία και θα πρέπει να κάνει την πρώτη διαχείριση στο έμψυχο δυναμικό.

Μέχρι τώρα ο Μαρτίνς στηρίχθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Στα τρία ματς παρέταξε την ίδια ενδεκάδα. Και το έκανε με επιτυχία. Τώρα όμως καλείται να βάλει και νέα πρόσωπα στο παιχνίδι και να εντάξει τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα στο σύνολο.

Και εδώ θα δούμε για πρώτη φορά την διαχείριση που θα κάνει. Κάτι που θα ξεκινήσει από σήμερα. Από το εύρος των αλλαγών στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στόχος βέβαια τα δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, πριν από την διακοπή και φυσικά η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ