Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πρωτοφανής συσπείρωση στον Ολυμπιακό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Επί ποδός πολέμου βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό, μετά από την υπόθεση που προέκυψε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον μεγαλομέτοχο της ομάδας του Πειραιά, για το γνωστό θέμα με το πλοίο «Noor One».

Από τον Πειραιά κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων και για σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος του από την Κυβέρνηση.

Είναι δεδομένο ότι η κόντρα που έχει ανοίξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός, με τον Πάνο Καμμένο και την Κυβέρνηση, παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις. Πάντως στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν ανησυχούν για τις εξελίξεις και πιστεύουν ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα αποδειχθεί ότι πρόκειται για «φούσκα» στημένη με προχειρότητα.

Είναι αλήθεια ότι η είδηση βρήκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νέα Υόρκη, με τον γιο του Μιλτιάδη, όμως βρήκε τους πάντες στον Πειραιά έτοιμους για «πόλεμο». Από τους αθλητές όλων των τμημάτων, μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας. Η συσπείρωση που έχει προκύψει είναι ανεπανάληπτη και σύντομα θα πάρει μορφή «τσουνάμι».

Το θέμα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ”

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ