Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ψήνεται» εδώ και καιρό ο Βρουσάϊ…

Η εμφάνιση του Μάριου Βρουσάϊ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και το γκολ που πέτυχε μέσα σε λίγα λεπτά συμμετοχής του, μόνο τυχαίο γεγονός δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός δεν είναι υπέρ των διαττόντων αστέρων. Δεν ρίχνει στην «φωτιά» παίκτες που δείχνουν να έχουν προσόντα, γιατί οι ιθύνοντες της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά τον κίνδυνο να τους κάψουν. Και έχουμε πάμπολα αντίστοιχα παραδείγματα στο παρελθόν.

Η περίπτωση του Βρουσάϊ αποτελεί παράδειγμα της διαχρονικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου. Εχουν περάσει δύο χρόνια σχεδόν, από τον Σεπτέμβριο του 2016 (από όπου και η σχετική φωτό), όταν ο 18χρονος, τότε, Βρουσάϊ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Τι είχε προηγηθεί;

Ο γεννημένος στην Αλβανία, Μάριος Βρουσάϊ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Ναυπακτιακό Αστέρα από όπου τον αλίευσε ο Γιώργος Αμανατίδης το 2015. Το 2016 με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πέτυχε 10 γκολ σε 19 ματς, ενώ το 2017 σε 22 ματς σημείωσε 19 τέρματα! Φέτος παίρνει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα αλλά σίγουρα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ