Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ψυχούλα ο πρόεδρος!

Αποφάσισα να σας πω μια ιστορία… Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας ιδιοκτήτης ομάδας, που φορούσε πράσινα.

Αυτός ο ιδιοκτήτης αγαπούσε πάρα πολύ την ομάδα του, όμως, ξαφνικά, κάτι άλλοι ιδιοκτήτες που η ομάδα τους φορούσε “ερυθρόλευκα”, έτσι ξαφνικά και αναίτια του κήρυξαν πόλεμο!!!

Τί δεν με πιστεύετε; Να, εγώ θα σας παραθέσω τα λόγια του καλού ιδιοκτήτη από μια συνέντευξη που είχε δώσει στο All Star Basket στο τεύχος Απριλίου του 2018 και στην οποία παρά την αδικία που είχε υποστεί, ήταν πρόθυμος να διδάξει σε αυτά τα “κακά” παιδιά τί θα πει fair play…

“Παρόλο που εκείνοι ξεκίνησαν την αντιπαράθεση επιτιθέμενοι άνευ λόγου και αιτίας σε εμένα, μετά το νικηφόρο για τον Παναθηναϊκό Τελικό Κυπέλλου τη σεζόν 2012-13, έχω κάνει επανειλημμένες προσπάθειες και ατελείωτες υπερβάσεις, ώστε να υπάρξει το moratorium που αναφέρετε. Αυτό το γνωρίζει καλά όλος ο μπασκετικός κόσμος. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν μάθει να χάνουν και απ’ ότι φαίνεται, δεν θα μάθουν ποτέ”.

Εκείνος ως πραγματικός τζέντλεμαν και για να μην τους εκθέσει περισσότερο, δεν είπε ότι τον κατηγορούσαν πως είχε παίξει στοίχημα τον μεταξύ τους τελικό, στον οποίο η διαιτησία λογικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του πράσινου προέδρου θα ήταν 100-0, αφού οτιδήποτε άλλο τον θίγει. Δεν ήθελε να επαναφέρει το θέμα βρε παιδί μου από τακτ. Για τέτοια καρδιά μιλάμε!

Οι μήνες πέρασαν, όμως, και ο καλός και ειλικρινής πρόεδρος έδωσε μια άλλη συνέντευξή, αυτή την φορά στο SDNA.gr. Και τί είπε; “Είναι αληθινή η ιστορία ότι κάποτε έπαιξες στοίχημα ένα πολύ μεγάλο ποσό υπέρ του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ με τον Ολυμπιακό;”, ρώτησε ο δημοσιογράφος… Και εκείνος απάντησε: “Πάντα πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίζει, ακόμα και αν έπαιζε με την ομάδα του Στεφ Κάρι. Και με τους Ουόριορς να παίζαμε, λοιπόν, στοίχημα θα έπαιζα ότι θα κερδίσουμε”.

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Ότι αγαπάει και πιστεύει την ομάδα του. Κακό είναι;;; Τι;;; Κακό είναι να στοιχηματίζει κάποιος στην ομάδα του και να κερδίζει;;;

Τςςςς Τςςςςς ψιλά (γράμματα). Τι;;; Δεν είναι ηθικό να παίζει ο πρόεδρος στοίχημα;;; Άντε καλέ… ΣΤΗΜΕΝΕΣ κακοήθειες…

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπωματική….

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ