Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρέτσος: “Δεν με έχει πλησιάσει κάποιος από τον Ολυμπιακό”

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στον Sport FM για την πιθανότητα επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Σε ερώτηση που του έγινε από τον Μπάμπη Χριστόγλου για το αν πρόκειται για υπαρκτό σενάριο, τόνισε ότι δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την πρώην ομάδα του, αλλά και ότι θα ήθελε να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα κάποια στιγμή στο μέλλον. Επισημαίνοντας ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσω από την Μπάγερν Λεβερκούζεν με την μορφή δανεισμού. Πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή μου στον Ολυμπιακό ως δανεικός, όλον αυτόν τον καιρό έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το θέμα. Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολλοί. Πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται. Δεν με έχει πλησιάσει κάποιος. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μεγάλωσα, η ομάδα που έπαιξα. Κάποια στιγμή θα ήθελα φυσικά να γυρίσω. Ωστόσο προτεραιότητα του μου είναι να μείνω στο εξωτερικό», ανέφερε ο 21χρονος αμυντικός.

Για την πιθανότητα να έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός με τη Λεβερκούζεν: «Μπορεί να είναι και πιθανό. Αφορά το δικό μου μέλλον, οπότε αν κάποιος με θέλει θα πρέπει να έρθει σε επαφή με εμένα, να μου πει κάτι».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ