Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ρομαό: “Oι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο παθιασμένους, τρομερούς και δυναμικούς στην Ευρώπη”

Ο Αλεξίς Ρομαό μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό στη Γαλλία και έδειξε πως τίμησε τη φανέλα και σε εξωαγωνιστικό βαθμό.
Ο Ρομαό σε συνέντευξή του στο France Football επισήμανε για:
Τις κορυφαίες στιγμές του: Το Μαρσέιγ – Παρί με τον Μπιέλσα. Τρομερή ατμόσφαιρα. Αν και κερδίζαμε 2-1 στο ημίχρονο χάσαμε με 3-2. Ήταν ένα ντέρμπι που θα θυμάμαι ως τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας μου. Είχα όμως και πολλές κορυφαίες στιγμές στον Ολυμπιακό. Κορυφαίες στιγμές στην καριέρα μου.
Τα ντέρμπι στην Ελλάδα: Είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις το τι σημαίνει ντέρμπι. Οι οπαδοί έρχονταν σε εμάς στην προπόνηση και μας έδιναν να καταλάβουμε το πόσο σπουδαίο ήταν να μην χάνουμε αυτά τα ματς.
Το… stop στην ελληνική Λίγκα με την είσοδο Σαββίδη στο ματς με την ΑΕΚ: (σ.σ. χαμογελά). Σταμάτησε το πρωτάθλημα διότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ διέκοψε ματς μπαίνοντας στο γήπεδο με τους άνδρες της ασφαλείας του και με όπλο. Ήταν κάτι το περίεργο. Δεν το περιμένεις. Ήταν κάτι σαν να βλέπεις ένα περίεργο τοπίο. Ήταν περίπλοκο γιατί πριν από αυτό δεν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ καθώς οι οπαδοί του είχαν χτυπήσει τον προπονητή μας και έτσι έχασαν μετά το ματς.
Το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον φίλαθλο κόσμο: Στην Ελλάδα βρήκα όλα όσα ήθελα και ήταν πολύ καλές οι στιγμές εκεί. Είχαμε και δυσκολίες βέβαια όπως η χρονιά που μας πέρασε. Πάντως οι Έλληνες οπαδοί και κυρίως οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο παθιασμένους, τρομερούς και δυναμικούς στην Ευρώπη. Δεν είχα δει ξανά τέτοιον φίλαθλο κόσμο. Τόσο παθιασμένο και να ζει τόσο έντονα το ποδόσφαιρο.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ