Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ρόμπερτς: «Ο Σπανούλης μας κάνει όλους καλύτερους»

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Βασίλης Σπανούλης ήταν καθοριστικός, με τον Μπράιαν Ρόμπερτς να στέκεται στην προσφορά του αρχηγού του Θρύλου.

«Δεν μπορούμε να παίρνουμε κανένα παιχνίδι ως εύκολο. Έχουμε έναν στόχο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κόντρα στην Μπάμπεργκ δεν είμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα παιχνίδι», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της “NOVA” ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Για την πολυφωνία στην περιφέρεια: «Εμείς θέλουμε να έχουμε λύσεις σε κάθε θέση. Δεν είναι κάτι το ξεχωριστό. Εγώ θέλω να μπαίνω στο παρκέ και να παίζω βάσει των δυνατοτήτων μου».

Για το αν η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν σημείο κλειδί: «Μπορείς να το πεις κι έτσι. Ήθελα και εγώ αλλά και η ομάδα να παίξουμε καλά και καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και να τελειώσουμε όσο καλύτερα και πιο δυνατά γίνεται την κανονική περίοδο».

Για την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη: «Είναι κάτι σπουδαίο. Έχει τον τρόπο να κάνει την ομάδα νικήτρια και με τις ικανότητές του να ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Δίχως αμφιβολία μας κάνει όλους καλύτερους και όταν βρίσκεται σε καλό ρυθμό το επίπεδο επίδρασης είναι πολύ υψηλό. Έχει μεγάλη επίδραση ακόμα και όταν δεν είναι στην καλή βραδιά του».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC