Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββας: «Ο Μαρινάκης είναι ο Πατριάρχης του Ολυμπιακού»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του, αμέσως μετά το φινάλε του Δ.Σ της Σούπερλιγκ, κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι περήφανος για την ομάδα και τον πρόεδρο της.

Αναλυτικά:

«Για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Εάν τηρήσει όσα είπε ο υφυπουργός, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φτάνει πια αυτή η καθυστέρηση, είναι δολοφονική. Εμείς από τη δική μας πλευρά έγινε ό,τι θέλαμε, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο και με το πρόγραμμα όπως ήταν.

Εγώ, όμως, θέλω να αναφερθώ σε ένα τεράστιο ζήτημα, σε κάτι τεράστιο που έγινε. Ζούσαμε με τη ρετσινια για έξι χρόνια, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε και αυτός την αξιοπρέπεια. Το τι έχει περάσει ο κ. Μαρινάκης από πλευράς ταλαιπωρίας και όσα τραβηξαμε και εμείς καταλαβαίνετε πώς ήταν. Από δω και πέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουροι και για τον πρόεδρό του και για την ομάδα και για όλους μας στη διοίκηση, γιατί ολοι, όπως και εγώ, τα παράσημα τα έχουμε πάρει στις μάχες.

Ο κ. Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο έντονη ομάδα, δεν έχουμε εμείς σχέση με λουλούδια και τέτοια πράγματα. Να ειναι υπερήφανος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και γι’ αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση για το αν κάποιος ειναι ένοχος ή αθώος, δεν πρέπει να παίρνουμε θέση. Από μικρό παιδί πίστευα πολύ στη δικαιοσύνη και τώρα ήρθε αυτή να μας δικαιώσει και εμένα και όλους, απαλλάσσοντας τον κ. Μαρινάκη από ολες τις κατηγορίες. Είμαστε υπερήφανοι για τον πρόεδρο και εδώ, όπως καταλαβαίνετε, τελειώνουν όλα με αυτή την απαλλαγή».

Για το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος:

«Εμάς μας ενδιέφερε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ο πατριάρχης του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα ήθελα πολύ να μιλήσω, αλλα θα σας φωνάξω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ναι, δεν ήμασταν άριστοι αγωνιστικά και είχαμε προβλήματα, αλλά φέτος μας έχουν αφαιρεθεί 14 βαθμοί».

Για τον Βασιλειάδη:

«Εμείς έχουμε διαφωνίες και με τον Βασιλειάδη καί με την ΕΠΟ και θα τους καλέσουμε να συζητήσουμε. Πιστεύω πως ξέρω περισσότερα πράγματα από αυτες. Έχω 45 τίτλους με τον Ολυμπιακό και κύπελλο πρωταθλητριών».

Για το σκέλος της αδειοδότησης και την ποινή του υποβιβασμού:

«Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να υπάρχει ένας νομος, μια διάταξη που να τα καλύπτει όλα. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχην για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και το θεωρώ δύσκολο. Περνάμε μαύρες εποχές, όπως το είχα προβλέψει. Όπως ακριβώς είχα πει και στον ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει το μεταξύ μας παιχνίδι πως η ζημιά θα γίνει από τα επίσημα, όπως έγινε με τον προπονητή μας.

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια δυναμική, όπως αποδείχθηκε και από τις εκλογές του Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκε ένα 55%».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ