Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββας: “Ολοι κυνηγούν τον Ολυμπιακό”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στη Nova:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είδαμε πως μπήκε η Ξάνθη στο ματς. Δυνατά, χτύπησαν το παιχνίδι και έτσι πρέπει να κάνουν σε όλα τα παιχνίδια. Μπράβο της. Πρώτη φορά ήταν άψογη η διαιτησία, είδε το πέναλτι και το σφύριξε αμέσως. Ήταν άμεμπτος στα πάντα μαζί με τους επόπτες και μακάρι να γίνονται τέτοιες διαιτησίες. Αυτό θέλουμε το 50-50, είδαμε τι ωραίο θέαμα παρουσίασε ο Ολυμπιακός, ο κόσμος πληρώνει και φέρνει παιχταράδες. Είδατε πόσο κόσμο ειίχε το γήπεδο σε ένα παιχνίδι με την Ξάνθη, έχει ενθουσιαστεί με την πρόοδο και τους παίκτες. Δεν φαίνεται ακόμα το έργο του προπονητή αλλά φαίνεται η αξία των παικτών. Συγχαίρω τους πάντες.

Την Τετάρτη είναι πολύ περίεργο το ματς, θέλω οι φίλαθλοί μας να είναι κόσμιοι γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί από παρατηρητές. Να σείεται το γήπεδο από την ιαχή “Ολυμπιακός”, δεν θέλουμε βεγγαλικά διότι κινδυνεύει ο σύλλογος με τέτοια πράγματα. Άλλοι ανάβουν βεγγαλικά και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, στον Ολυμπιακό είχε πέσει ένας αναπτήρας, στο Βελιγράδι εμείς φάγαμε 500 αναπτήρες στο κεφάλι και δεν έγινε τίποτα. Θέλει προσοχή.

Είναι δύο μεγάλες ομάδες, οι φίλαθλοι δεν θα σταματήσουν να φωνάζουν “Ολυμπιακός”, θα γίνει ολυμπιακό πανηγύρι την Τετάρτη. Κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, τα λέω ευθέως, όλοι κυνηγούν τον Ολυμπιακό.

Αφιερώνω τη σημερινή νίκη σε αυτό που είδα στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη ήταν, είναι και θα είναι ελληνική. Τρελάθηκα με αυτό που είδα, μαζεύτηκαν όλων των αποχρώσεων, δεν υπάρχουν ομάδες εκεί, υπάρχει μόνο Ελλάς. Συγκινήθηκα αφάνταστα, είμαστε ενωμένοι, να γίνουν τέτοιες συγκεντρώσεις και στο Σύνταγμα και στον Πειραιά και παντού. Για να φανείς πως στις εθνικές μας θέσεις είμαστε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ένα. Θα σταθούμε βράχοι. Να κάνουν το καθηκον τους αυτοί που μας διοικούν. Υπηρέτησαν τρία χρόνια στο Ναυτικό, έζησα στην κατοχή και οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ