Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Αν παίξουμε πάλι έτσι, δεν έχουμε τύχη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του από την τροπή που πήρε το παιχνίδι, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, όμως, να τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει την Πέμπτη.

Αναλυτικά:

«Δεν ήμασταν όπως έπρεπε, δυνατοί κι επιθετικοί. Ξεκινήσαμε καλά την πρώτη περίοδο, όμως τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ζαλγκίρις, τους κράτησαν στο παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο, που χάλασε όλη την εικόνα του παιχνιδιού. Έπρεπε να προφυλάξουμε την ρακέτα και δώσαμε ένα 84% στο πρώτο μέρος για σουτ δύο πόντων. Με τέτοια ποσοστά και τέτοια άμυνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Κάναμε μια προσπάθεια να αντιδράσουμε, αλλά χάσαμε σουτ και ο Γιανκούνας έβαζε κρίσιμα και ήταν δύσκολο να επανέλθουμε.

Αν παίξουμε έτσι πάλι δεν έχουμε καμία τύχη. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, να έχουμε αυτό του δεύτερου αγώνα. Έχουμε την εμπειρία, τις δυνατότητες και την ικανότητα να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είχαν 24 ασίστ σε 40 λεπτά. Ήταν μεγάλο το νούμερο και δεν προφυλάξαμε τη ρακέτα. Μας έπιασε πανικός, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, τρέχαμε όπου να ‘ναι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Οι τραυματισμοί δεν είναι θέμα ενέργειας, αλλά φόρμας. Αλλά τώρα, το καταλαβαίνω, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που παίζουν με ενέσεις. Πάλι 4 ήταν έτσι. Πρέπει να κάνουμε το παν για να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε όλους τους τομείς».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ