Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: “Δεν θα διαλέξουμε αντίπαλο”

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία επιλογής αντιπάλου για τα play offs, όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

«Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη. Έχουμε τέσσερα ματς και θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Ποτέ εγώ σαν προπονητής και ο Ολυμπιακός σαν ομάδα δεν διαλέγει αντίπαλο. Συνήθως αυτό γίνεται μπούμερανγκ. Θα δούμε πού θα τερματίσουμε και το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, γιατί δεν έχει κριθεί ακόμη», τόνισε.

Όσο για την αποστολή της ομάδας του; «Παίζουμε με την πρωτοπόρο, που είναι φαβορί για το Final Four και φτάνει εκεί ανελλιπώς. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη από τις απουσίες Παπανικολάου και Μάντζαρη. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είναι θέμα προσήλωσης στο πλάνο και θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι ανεβασμένη, έχει ξεπεράσει μια κοιλιά που έκανε, έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες και ξεκουράστηκε γιατί δεν είχε ματς στη VTB League. Σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ και πάμε να παλέψουμε».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC