Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Είχαμε δύο πρόσωπα»

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του,  ο Γιάννης Σφαιροπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα είχαμε δύο πρόσωπα όπως είδαμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι πλήρως με καλή άμυνα και καλή κυκλοφορία στην επίθεση, με πλουραλισμό, παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ενώ είχαμε πει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, γιατί μπορούσαμε να το βελτιώσουμε αυτό που είχαμε δείξει στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά και επιθετικά, παρόλο ότι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη μεγαλύτερη διαφορά μας, νομίζω ότι κάπου εκεί χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια, κάποια λέι απ και σουτ, φέρνοντας αυτό κάποιον εκνευρισμό και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον που δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, που είναι ανεπίτρεπτο για το επίπεδό μας και μοιραία το παιχνίδι γύρισε.

Στο τέλος πήγε πόντο-πόντο, μας πήραν μία διαφορά, εκεί έβαλε ένα μεγάλο σουτ ο Ρόμπερτς και ο Σπανούλης πήρε 2-3 προσπάθειες τις οποίες σκόραρε ένας με έναν. Η άμυνά μας παρόλα αυτά δεχόταν εύκολα το καλάθι, έγινε το ντέρμπι και νομίζω ότι στο τέλος δείξαμε την αποφασιστικότητά μας και τον χαρακτήρα μας, κλέβοντας την μπάλα και βάζοντας το μεγάλο σουτ με τον Παπανικολάου. Κάναμε το 2-0, είναι ένα παιχνίδι πλέι οφ, αλλά πήραμε ένα καλό μάθημα. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι πολλά πράγματα για το πως πρέπει να είμαστε και σε διάρκεια και σε συγκέντρωση για 40 λεπτά.

Νομίζω ότι όπως πήρε το πρώτο παιχνίδι, όπως πήγε το πρώτο ημίχρονο ήταν μία παγίδα στο μυαλό όλων μας στο ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, όμως ο Προμηθέας δεν έφτασε τυχαία στην τρίτη θέση, είναι μία ομάδα που μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ και αυτό το είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου και σκόραρε 50 πόντους. Εφησυχασμός, εκνευρισμός και κάποια εύκολα σουτ που χάσαμε μας κόστισε αμυντικά και επιθετικά και δεν δείξαμε καθόλου καλό πρόσωπο από εκεί και πέρα.

Νομίζω ότι περισσότερο ήταν ο εφησυχασμός που υπήρχε ότι θα είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι, εξαιτίας του πρώτου παιχνιδιού και του πρώτου ημιχρόνου».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ