Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση»

Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι το… τέλος του δρόμου και πλέον, απομένει μία νίκη για την κατάκτηση του τίτλου. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του είναι ικανή να αντιμετωπίσει όποια κατάσταση της παρουσιαστεί, αρκεί να εμφανιστεί πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμη.

Αναλυτικά:

«Εκπλήξεις θα υπάρξουν και από τις δύο πλευρές. Όχι όμως να αλλάξει η φιλοσοφία που είναι σταθερή,. Η εκτέλεση είναι η πιο σημαντική και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας

Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά, γιατί όταν παίζεις εκτός έδρας μπροστά σε 17 χιλιάδες κόσμο, πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος. Έτσι θα ελέγξουμε τον ρυθμό, κάτι πολύ σημαντικό.

Το πρώτο παιχνίδι είναι ιστορία. Σημασία έχει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το  τελευταίο ματς που θα κρίνει τον τίτλο. Δεν τίθεται θέμα κινήτρου. Θεωρώ η συγκέντρωση και τα λιγότερα λάθη θα κρίνουν το παιχνίδι.

Άμα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση. Την διαβάζεις και αντιδράς. Εμείς ξέρουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις, αρκεί να είμαστε έτοιμοι».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ