Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως οι γηπεδοίχοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και για αυτό επικράτησαν του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ήταν καλύτερος και το ήθελε περισσότερο το ματς και φάνηκε αυτό. Εμείς δεν είχαμε ούτε συγκέντρωση, ούτε ενέργεια που είναι δύο σημαντικοί παράγοντες. Το είδαμε ξεκάθαρα. Όταν πηγαίναμε να κάνουμε κάτι, δεν πετύχαινε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και σίγουρα λόγω ενέργειας».

Για τον λόγο που δεν υπήρχε ενέργεια: «Παίξαμε Παρασκευή στην Ευρώπη και Κυριακή μεσημέρι στο πρωτάθλημα».

Για το λόγο που ήρθε η ήττα: «Οι συνθήκες προετοιμασίας είναι διαφορετικές. Η μία ομάδα είχε παιχνίδι προχθές, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε όλη την εβδομάδα να προετοιμαστεί. Δεν είναι το ίδιο και φάνηκε».

Για το αν σημαίνουν κάτι οι τρεις ήττες σε 11 ματς ή είναι ακόμα νωρίς: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα της έδρας για το τέλος, αλλά αυτό δεν λέει κάτι».

Για το αν διέκρινε εκνευρισμό στους παίκτες του: «Όταν δεν πάει καλά το παιχνίδι, όταν δεν βγαίνουν τα σουτ και όλα αυτά που θες να κάνεις μέσα στο παρκέ είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός. Άνθρωποι είναι και οι παίκτες. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει ένα ισχυρό σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπράβο του».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC