Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Κερδίσαμε εύκολα»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να απευθύνει κάλεσμα στους φίλους των «ερυθρόλευκων», για το παιχνίδι της Μ. Παρασκευής με την Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά:

«Θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και ένα παιχνίδι που απαιτούσε και υψηλή συγκέντρωση, αλλά και ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις Παρασκευή βράδυ Ευρωλίγκα και στη συνέχεια να έχεις ένα δύσκολο και πολύωρο ταξίδι με δύο πτήσεις από τη Μάλαγα. Φτάσαμε στο αεροδρόμιο χθες το βράδυ στις 23.30 και παίξαμε την άλλη μέρα στις 19.30 και ο αντίπαλος δεν έχει τις ίδιες συνθήκες. Έτσι αμέσως καταλαβαίνει κανείς ότι ενεργειακά θέλει ετοιμότητα η ομάδα όπως και συγκέντρωση.

Για αυτό και αξίζουν πολλά μπράβο οι παίκτες μας. Ήταν από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν για να το δαιχειριστούμε.

Κάναμε καλή δουλειά, είχαμε πολυφωνία στην επίθεση, ενώ και η άμυνα λειτούργησε καλά μπορώ να πω. Στην αρχή είχαμε κάποιες αδράνειες οι οποίες και επέτρεψαν στον αντίπαλο εύκολους πόντους, όπως και στα λάθη που κάναμε. Στη δεύτερη περίοδο όμως επιθετικά ήμασταν εξαιρετικοί και η άμυνά μας στο τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κερδίσαμε εύκολα.

Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο για το τελευταίο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, παίζουμε με μία καλή ομάδα και εγώ και οι παίκτες θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλη την χρονιά».

Για το αν αυτά τα παιχνίδι με ελεύθερο μπάσκετ βοηθούν τους παίκτες να «ξεσπάσουν»: «Δεν είναι μόνο να ξεδώσουν οι παίκτες, αλλά πρέπει να τους αφήνεις για να βρουν ρυθμό. Έχουμε ταλέντο σαν ομάδα και έτσι μπορέσαμε να σκοράρουμε μετά από ωραίες συνεργαασίες στην επίθεση και παίξαμε ωραίο μπάσκετ».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC