Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Κρατάμε την νίκη, όχι την εμφάνιση»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου, όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, τονισε πως η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Αναλυτικά:

«Όταν παίζεις με 10 παίκτες και δεκάδα ανάγκης και παίκτες που παίζουν πρώτη φορά σε μια θέση δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Ελέγχαμε μέχρι ενός σημείου το παιχνίδι. Μετά χαλαρώσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να σκοράρει και να μειώσει. Χάσαμε ελεύθερα σουτ. Στο τέλος είχαμε το καθαρό μυαλό, δείξαμε χαρακτήρα, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη. Κρατάμε τη νίκη όχι την εμφάνιση».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ηγέτης, δημιουργός, τα πάντα. Είναι πρώτος σκόρερ στην Α1. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν περνάει ούτε μία μέρα που δεν θέλει να νικήσει. Είναι η ψυχή του τέτοια που δίνει αυτό το ερέθισμα και είναι τόσο ψηλά.

Για την Ζαλγκίρις: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε δυνατά. Δεν ξέρουμε την κατάσταση των τραυματιών. Ξεκινάμε από απόψε το βράδυ την προετοιμασία μας. Αν κάποιες παίκτης δεν είναι έτοιμος δεν θα τον πιέσουμε. Θέλουμε να είναι 100%. Ελπίζουμε κάποιοι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και να παίξουν».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ