Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στις δηλώσεις του, ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Ζαλγκίρις, τόνισε πως η ομάδα καλείται να δώσει όλες τις δυνάμεις της, παρά τους τραυματισμούς, ενώ μίλησε κια για την διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να δείξουμε αποφασιστικότητα και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είδατε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι. Υπήρχαν στιγμές που δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Το πρώτο ζητούμενο είναι να δείξουμε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να πάρουμε το αυριανό παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι σε μία σειρά είναι το πιο δύσκολο για τον γηπεδούχο. Είναι γεγονός και οι τραυματισμοί, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πιστεύω στο υλικό, όσοι και να είμαστε θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με τους ξένους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν καλά στην αναμέτρηση της Τετάρτης ανέφερε: «Είναι λάθος να ξεχωρίζουμε την ομάδα σε Έλληνες και ξένους. Δεν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός. Όλοι υπολογίζονται το ίδιο. Είναι κάπως λογικό να χρειάζονται χρόνο για να μπουν στο πνεύμα αυτών των αγώνων. Κάποιοι δεν είχαν παίξει ξανά τέτοια παιχνίδια. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει να κάνουν ό,τι πρέπει».

Ο Ολυμπιακός έχει δείξε πως μπορεί να ξεπερνάει δύσκολες καταστάσεις και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το αν το γεγονός αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή του: «Δεν είχε πρόβλημα η αυτοπεποίθησή μου. Έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος και να παίξουμε περισσότερο ομαδικά».

Για τον Κέβιν Πάνγκος είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που ο Πάνγκος έδειξε τις αρετές του. Πρέπει να τον περιορίσουμε, όπως και τους άλλους παίκτες που μας έκαναν την ζημιά».

Για τις δηλώσεις του για την διαιτησία, είπε: «Βλέποντας το videο ενισχύθηκε η άποψη μου . Βλέποντας φάσεις μέσα στο παιχνίδι και στο video είμαι σίγουρος πως είχα απόλυτο δίκιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για την στήριξη των οπαδών ανέφερε: «Τους ευχαριστούμε που μας στηρίζουν. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα.. Θα κάνουμε το παν, θα ματώσουμε τη νίκη. Είμαστε όλοι μαζί και όταν είμαστε όλοι μαζί δεν φοβόμαστε κανένα».

Τέλος μίλησε για την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου: «Θα κάνει τεστ και θα δούμε τώρα. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την σωματική ακεραιότητα κάποιου παίκτη. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Και ο Μιλουτίνοβ το είπε αλλά και ο Μπόγρης που έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι τιμή τους. Και ο Στρέλνιεκς και ο Παπανικολάου θέλουν να αγωνιστούν».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ