Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Να παλέψουμε όσοι έχουμε μείνει»

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει με απουσίες στην Ανδαλουσία, για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μάλαγα (30/3, 19:00), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, πάντως, να τονίζει πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα του.

«Δυστυχώς μόνο ένα δεκαήμερο ήμασταν όλοι μαζί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πάμε να παλέψουμε αυτοί που είμαστε εδώ. Έχουν απομείνει δύο παιχνίδια, θέλουμε να τα κερδίσουμε και να δούμε πού θα τερματίσουμε στην κατάταξη. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη αύριο. Η Μάλαγα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας, αλλά θα παλέψουμε. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τα δυνατά του στοιχεία και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα. Έχουν κάποιους ταλαντούχους παίκτες και λειτουργούν καλά σαν σύνολο. Στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε καλά την άμυνά τους, που είναι επιθετική. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες και πρέπει να τις διαβάσουμε για να δούμε πού θα χτυπήσουμε», ήταν τα όσα υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της αναχώρησης της «ερυθρόλευκης» αποστολής, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Ισπανική ομάδα.

«Η απουσία του Σερμαντίνι έχει αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα τους, αλλά μέσα στο παιχνίδι θα το διαβάσουμε και θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC