Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ»

Ο Ολυμπιακός πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στο Λαύριο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αναλύει τι πήγε καλά στο παιχνίδι, αλλά και να δίνει τα συγχαρητήρια του στα κορίτσια του βόλει, για την κατάκτηση της ευρωκούπας.

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού γιατί μόλις κατέκτησαν το ευρωπαϊκό Challenge Cup στο βόλεϊ. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών, που και αυτοί σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να πάρει στο ΣΕΦ το Challenge Cup στο βόλεϊ.», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου   προπονητής των Πειραιωτών.

Σχετικά με τη νίκη επί του Λαυρίου, ανέφερε: «Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι ωραίο και ανοιχτό, πιστεύω ότι μετά το πέμπτο λεπτό η άμυνά μας μεγάλωσε, πήραμε μία διαφορά και με καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στη δεύτερη περίοδο και στην τρίτη που περιμέναμε την αντίδραση του Λαυρίου, θεωρώ ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στα ατού του Λαυρίου να δείξουν τον πλουραλισμό που έχουν, ιδίως σε αυτό το γήπεδο, που παίζουν πολύ καλά. Μία επιθετική ομάδα. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή και αποδιοργάνωσε το παιχνίδι του Λαυρίου και πήραμε μία διαφορά που μας έδωσε τη νίκη.»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ