Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Θα κάνουμε απολογισμό με την διοίκηση»

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του 5ου τελικού, αφού πρώτα χαρακτήρισε αξιέπαινη την προσπάθεια της ομάδας του, στην συνέχεια είπε πως πλέον θα πρέπει να γίνει ένας απολογισμός με την διοίκηση, ώστε να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας, ελέγξαμε τον ρυθμό, κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο, είδαμε ένα άλλο ματς, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο σκληρά. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Κάναμε 8 λάθη στην 3η περίοδο, κάποια από έλλειψη συγκέντρωσης, κάποια από άλλους παράγοντες. Οι αντίπαλοι πήραν διαφορά 10 πόντων. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Το ματς συνεχίστηκε με τις συνθήκες που υπήρχαν και μοιραία έκλεισε έτσι.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Η σειρά κρίθηκε στο 3-2. Σπάσαμε την έδρα στον πρώτο τελικό, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στο 2ο παιχνίδι στην έδρα μας.

Η προσπάθειά μας σήμερα ήταν αξιέπαινη. Αλλά η χρονιά τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι μια χρονιά αποφάσεων. Θα κάτσουμε μια-δυο μέρες να ηρεμήσουμε και μετά θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνουμε τον απολογισμό μας, θα τον κάνουμε με η διοίκηση και γι’ αυτό δεν θα δεχθώ και ερωτήσεις».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ