Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σφαιρόπουλος: «Τους ξέρουμε και μας ξέρουν» (vid)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό το ΟΑΚΑ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τονίζει πως οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη, ενώ οι ίδιοι θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα παλέψουν και οι δύο για τη νίκη. Σε ότι, έχει να κάνει με εμάς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε όσα έχουμε σχεδιάσει. Παίζουμε με μια ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

Για τους Μπράουν και Τιλί:

«Είναι δύο παιδιά που θα βοηθήσουν στο μέλλον. Ο Τιλί γνωρίζει την ομάδα, ο Μπράουν είναι ένα έμπειρος παίκτης. Αυτή τη βδομάδα που βρίσκεται στην ομάδα του κάνουμε… ταχύρρυθμα μαθήματα για να μπει στο κλίμα. Θα είναι ετοιμοπόλεμοι και όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτεροι».

Για το αν με νίκη «αγκαλιάζει» το πλεονέκτημα:

«Σίγουρα δεν σκεφτόμαστε έτσι. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι. Στην Ευρωλίγκα είχαμε καλή πορεία, είχαμε σκαμπανεβάσματα αλλά γενικά ήμασταν καλοί. Δεν θα τελειώσει το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη νίκη. Θα είναι μια σημαντική νίκη όμως».

Για την δυσκολία στο σκάουτινγκ λόγω των νέων παικτών και στις δύο ομάδες:

«Δεν είναι εντελώς άγνωστοι οι παίκτες στις δύο ομάδας. Ο Τζέιμς ξέρουμε πως λειτουργούσε και τον τρόπο παιχνιδιού του και τον Πέιν τον είδαμε και ξέρουμε. Το ίδιο θα έχουν κάνει και οι αντίπαλοί μας».

Για την δωδεκάδα:

«Θα δούμε ποιους θα βάλουμε. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε όλη τη ομάδα. Πιστεύω πως θα αποφασίσω μέχρι το τέλος ποια θα είναι η δωδεκάδα προκειμένου να επιλέξουμε τους ποιο έτοιμους για να παίξουν ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό.

Για το εάν είναι εύκολο να προετοιμάσει ένα τέτοιο παιχνίδι αναφορικά με το πνευματικό κομμάτι:

«Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα καθένας ξέρει το σοβαρότητα του και τη σημασία του και όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι πρέπει να έχουν ισχυρό κίνητρο για να παλέψουν για τη νίκη».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC