Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Σίγουρα δεν είναι το “ΜΠΑΜ” που περιμέναμε, αλλά…

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου και οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ με 19 μεταγραφές (μαζί με Σα και Ναχουέλ) οι οποίες θα γίνουν 20 με τον (Τουρέ). Το αν το ρόστερ επαρκεί θα το αναλύσουμε σε άλλο θέμα, μόλις ολοκληρωθούν οι κινήσεις.

Ομως είναι αλήθεια ότι εμείς οι δημοσιγράφοι κάνουμε μεγάλη ζημιά στην ομάδα. Γιατί γεμίζουμε το μυαλό του κόσμου με δεκάδες ονόματα και στο τέλος, όταν δεν έρχεται το “ΜΠΑΜ”, έρχεται η απογοήτευση και η αντίδραση.

Σίγουρα ο Ναχουέλ δεν είναι το “ΜΠΑΜ” που περιμέναμε. Το αν μπορεί να αποδειχθεί “ΜΠΑΜ” θα φανεί στο γήπεδο, γιατί κανείς δεν μπορεί να πει (από εμάς τους φιλάθλους) ότι ξέρει τον παίκτη. Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιρστή που δείχνει ότι θα έχει καλό ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ομως όταν έχουν περάσει δεκάδες ονόματα, μέσω δημοσιευμάτων, γι αυτή την θέση, είναι επόμενο το όνομα του Ναχουέλ να μην ικανοποιεί. Οταν έχουμε διαβάσει για Μπεν Αρφά, για Μάρκοβιτς, για Φεγκουλί, για Πιαζόν και πολλούς ακόμη (αναφέρω μόνο τους τελευταίους χρονικά), το όνομα του 22χρονου Ναχουέλ δεν ηχεί το ίδιο.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κάνει έναν προσεκτικό σχεδιασμό φέτος. Και όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τουρέ, σίγουρα αυτή θα είναι το μεγάλο “ΜΠΑΜ”. Σε μία σεζόν που πριν ξεκινήσει κάποιοι λέγανε ότι ο Μαρινάκης τα έχει παρατήσει, όταν κάνει 20 μεταγραφές και μάλιστα οι περισσότερες εκ αυτών για 11άδα και ποιοτικές, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν, κάποιοι, τις θεωρίες συνομωσίας που έχουν αναπτύξει.

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ