Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: «Ο Μοντέστο με υποστηρίζει πάντα»

Ο Πάπε Σισέ σημείωσε το τέταρτο τέρμα του Ολυμπιακού, στην νίκη επί του Πλατανιά, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να εξηγεί γιατί το αφιέρωσε στον Φρανσουά Μοντέστο.

Αναλυτικά ο Σισέ μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό και είχαμε ανάγκη τη νίκη, κάναμε λοιπόν αυτό που έπρεπε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και βάλαμε γκολ. Ήταν απαραίτητο για μας να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε σήμερα, να έχουμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το γκολ του και την αφιέρωση στον Μοντέστο: «Με υποστηρίζει πάντα, με πιστεύει πάντα και μου λέει να προσπαθώ περισσότερο στις προπονήσεις και ότι είμαι ικανός να βάλω γκολ. Έτσι και σήμερα πριν το ματς μου είπε να προσπαθήσω να βάλω γκολ και έτσι όταν το κατάφερα πήγα για να τον ευχαριστήσω. Είναι ο άνθρωπος που με ανακάλυψε».

Για το πρωτάθλημα: «Και από την προηγούμενη αγωνιστική ο στόχος ήταν να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε κόντα στον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε όμως να το πιστεύουμε και να προσπαθούμε, πάντα ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για τα ελληνικά του (σ.σ.: απάντησε στα ελληνικά): «Μαθαίνω σιγά – σιγά λίγα ελληνικά».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ