Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: «Όνειρό μου το πρωτάθλημα»

O Παπέ Αμπού Σισέ στάθηκε σε δηλώσεις του, στην σκληρή δουλειά που έχει κάνει, στο όνειρο που θέλει να εκπληρώσει με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά:

Για το αν ευνοεί τους παίκτες ο ανταγωνισμός:

«Νομίζω πως αυτή είναι η δύναμη μιας ομάδας, να έχει εναλλακτικές για κάθε θέση. Λειτούργησε και για εμένα, όταν δεν ήμουν στις επιλογές του προπονητή. Δούλεψα αρκετά, αλλά πάντα εκείνος παίρνει τις αποφάσεις».

Για τους τομείς στους οποίους βελτιώθηκε για να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Πάντα δούλευα με τον ίδιο τρόπο. Είχε άλλες επιλογές ο προπονητής και το σεβάστηκα. Με την πολλή δουλειά κέρδισα τη θέση μου, αλλά η δουλειά δεν σταματάει ποτέ».

Για το γεγονός πως αναζητά το γκολ:

«Πρέπει όλοι να δουλεύουμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Προσπαθώ κυρίως να περάσω την μπάλα στους παίκτες που πρέπει, αλλά αν χρειαστεί να βοηθήσω και επιθετικά θα το κάνω».

Για τη σημασία του ματς με τον Ατρόμητο:

«Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά την περσινή σεζόν, αλλά και φέτος. Όμως εμείς πρέπει να βρίσκουμε λύσεις απέναντι στις ομάδες που θέλουν να βλάψουν το παιχνίδι μας. Δυσκολευτήκαμε στην προετοιμασία μας, λόγω των απουσιών των διεθνών, ωστόσο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδο του Ατρόμητου».

Για το αν υπάρχει πίστη για τον τίτλο:

«Όλοι το πιστεύουμε, μας έλειψαν οι επιτυχίες, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Ήταν μια δύσκολη περίοδος που θα αλλάξει».

Για το όνειρό του με τον Ολυμπιακό:

«Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, πέρυσι δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος θέλω να τα καταφέρω».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ