Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ, πάρτο αλλιώς

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός είναι απο τους παίχτες, που έχουν αποδειχθεί “λαβράκι” για τον Ολυμπιακο. Αποκτήθηκε απο την Αζαξιό, με εντολή Μοντεστό και φέτος απο τον Λεμονή, όντας στην τεχνική ηγεσία έως και τον Γκαρθία ξεδιπλώνει το σπάνιο ταλέντο του. Παίχτης, ο οποίος είναι 1.98 και δεν είναι καθόλου αργός. 

Το “μπαμ” το έκανε στο “Γεώργιος Καραισκάκης” εναντίον του ΠΑΟΚ, όπου και “κλείδωσε” τον Πρίγιοβιτς. Απο τότε, όλο και ανέβαινε στην απόδοσή του. Ωστόσο, στους τελευταίους αγώνες, ο Παπέ Αμπού Σισέ, δείχνει να έχει αποπροσανατολιστεί. Δεν δείχνει την ίδια συγκέντρωση, την οποία έδειχνε. Κάνει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο, απ’ όσα του έχουν ανατεθεί να κάνει και δεν ηρεμεί καθόλου το παιχνίδι, όταν η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του.

Τι μπορεί να φταίει για την κατακόρυφα πεσμένη απόδοσή του, σίγουρα κανείς δε μπορεί να ξέρει πέραν απο τον ίδιο. Ο κάθε παίχτης, έχει δικαίωμα για ντεφορμάρισμα σε κάποιο χρονικό σημείο της σεζόν, αλλά στο συγκεκριμένή καμπή της σεζόν, ο καθένας οφείλει να δίνει το 100% στο γήπεδο.

Αναμένουμε τον Σισέ, το “κτήνος” που εξέπληττε με την απόδοσή του και είχε ως βασικό στοιχείο του παιχνιδιού του, το πάθος, με το οποίο απωθούσε κάθε επιθετικό να εισβάλλει στην “ερυθρόλευκη” περιοχή.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ