Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρά λόγια Καραπαπά κατά του «Φωτός» (pic)

Επίθεση κατά της εφημερίδας «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» εξαπέλυσε, μέσω Facebook ο Κώστας Καραπαπάς, με τον διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» να κατηγορεί το φίλα προσκείμενο στην ομάδα έντυπο, για την δημιουργία εντυπώσεων και προβλημάτων στην δύσκολη περίοδο που περνά η ομάδα, αλλά και για ψευδές ειδήσεις.

Αναλυτικά:

Από το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. ΕΔΩ και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελλαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

1. Η διοίκηση ζήτησε από τον Χάσι την πρόκριση στους ομίλους όπως θα τη ζητούσε από κάθε προπονητή! Προφανέστατα δε θα πεί η διοίκηση τι προετοιμασία θα γίνει και πως θα γίνει αυτή. Γι αυτό αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι προπονητές. Το να γράφουν ότι ζητήσαμε χαλαρή ή σκληρή προπόνηση, είναι γελοίο τουλάχιστον.

2. Ο Χρήστος Μουρίκης έφυγε από το Ρέντη με εισήγηση του Τάκη Λεμονή και ΟΧΙ του Ντάρκο Κοβασεβιτς όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα. Και κατά κοινή ομολογία στο Ρέντη, απο τότε υπάρχουν μεγάλα ζητήματα με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Άσχετα με το πόσοι θα σταθούν δίπλα μας, δε θα αφήσουμε τα ψέμματα των χορηγούμενων από τον ΟΠΑΠ να περνούν έτσι…

Απο το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδω και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλ…

Posted by Konstantinos Karapapas on Freitag, 9. Februar 2018

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ