Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σπανούλη, θρησκεία και στην… Ιαπωνία!

Ένας οπαδός… διαφορετικός από όσους έχουμε συνηθίσει, έδωσε το παρών στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το βράδυ της Παρασκευής, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ. Ο λόγος για τον Νομούρα Γιοσιχίρο, ο οποίος είχε μάτια μόνο για τον…. Βασίλη Σπανούλη!

Ο Ιάπωνας με αφορμή το 28th Athens International Sailing Week 2018, το οποίο καλύπτει, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει (και να φωτογραφήσει) από κοντά, το μεγάλο του είδωλο, που δεν είναι άλλο από τον «Kill Bill».

Πως όμως ο Γιοσιχίρο, από την άλλη άκρη της γης, γνωρίζει τον αρχηγό του Ολυμπιακού; Την απάντηση την δίνει ο ίδιος.

«Μου αρέσει το μπάσκετ πάρα πολύ. Στην Ιαπωνία το 2006 παρακολούθησα με την γυναίκα μου το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τότε η Εθνική Ελλάδος είχε κερδίσει τις ΗΠΑ, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα! Σπανούλης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης… Φοβεροί παίκτες!», είπε στο Olympiacosbc.gr μιλώντας στα ελληνικά (!) και στην συνέχεια εξήγησε τον λόγο της παρουσίας του στο ΣΕΦ: “Έχω έρθει στην Αθήνα για δουλειά για Athens International Sailing Week. Είμαι φωτογράφος. Και επειδή παρακολουθώ πάντα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και είμαι μεγάλος θαυμαστής του Σπανούλη ήρθα να δω την αναμέτρηση. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από παλιά! Είναι καλλιτέχνης!».

Εντύπωση σε όλους έκανε το γεγονός πως ο Γιοσιχίρο μιλά τόσο καλά τα ελληνικά, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ.

«Με την γυναίκα που παρακολουθούμε κάθε καλοκαίρι αρχαία τραγωδία και κωμωδία. Οπότε πριν 11 χρόνια αποφασίσαμε να μάθουμε ελληνικά. Ακόμη συνεχίζουμε τα μαθήματα».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ