Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Σπάστα και ξαναρίχτα…

Σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, χρειάζεται πλέον ένα μεγάλο σοκ. Γιατί φοβάμαι ότι εάν διατηρηθούν βασικά στελέχη της ομάδας, μήπως έχουμε τα ίδια και την επόμενη σεζόν. Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό χάθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ουσιαστικά σήμερα ήρθε και το επίσημο τέλος. Οχι ότι είχε ελπίδες για τον τίτλο. Λέμε τώρα. Απλά μαθηματικά…

Το θέμα είναι πλέον να μην χαθεί και η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League, αν και κάποιοι λένε ότι αυτό ίσως να είναι και καλύτερο για την ομάδα.

Να τερματίσει 3η και να πάει στο Europa. Να μην έχει την αγωνία να στηθεί γρήγορα η ομάδα και να περάσει στους ομίλους του Champions League. Να μην τρέχουμε όπως πέρυσι και γίνουν και πάλι προχειρότητες.

Να υπάρχει χρόνος για σκέψη και για “χτίσιμο”. Χρειάζονται όμως γεναίες αποφάσεις. Χρειάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να χτίσει αυτή την ομάδα από την αρχή. Με το όραμα που την είχε χτίσει πριν από οκτώ χρόνια.

Σε μία χρονιά, σαν την φετινή, που είναι αποτυχημένη, δεν κρατάς τίποτα. Ολα από το μηδέν. Κάποτε λέγαμε, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να μην μείνουν ούτε οι καθαρίστριες στου Ρέντη.

Κάπως έτσι. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα βέβαια. Υπάρχουν και άνθρωποι που αξίζουν και έχουν προσφέρει. Ομως το μήνυμα πρέπει να είναι το ολικό λίφτινγκ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Περισσoτερα για RED BLOGS