Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στα χνάρια του Θρύλου και η Φενέρ

Ο Θρύλος των Αγγελόπουλων έχει δείξει τον δρόμο σε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ με το μοντέλο που έχουν παρουσιάσει εδώ και χρόνια. Και τώρα, ένα-ένα τα κλαμπ της Ευρωλίγκας, ακολουθούν αυτό το μοντέλο.

Τα παραδείγματα ομάδων που έχουν δηλώσει πως έχουν ως πρότυπο το μοντέλο διοίκησης του Ολυμπιακού είναι δεκάδες, τώρα, ήρθε ακόμη ένα μεγάλο κλαμπ να ενημερώσει, βάσει όσων βγαίνουν από το ρεπορτάζ, πως θα μειώσει το μπάτζετ του.

Ο λόγος για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αφού δαπάνησε κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία τετραετία και κατέκτησε μόνο μια φορά την Ευρωλίγκα, αναμένεται να μειώσει το μπάτζετ της και να ακολουθήσει και αυτή το μοντέλο του Θρύλου.

Βέβαια, ούτε στο μικρό δακτυλάκι δεν θα τον φτάσουν, αλλά είναι και αυτό μια αρχή για τους Τούρκους. Ο Θρύλος έχει διδάξει πως με γηγενείς, νεαρούς παίκτες, ξένους που έρχονται, εξελίσσονται, φτιάχνουν το όνομα τους και το κασέ τους και όραμα και υπομονή, μπορεί κάποιος να φτάσει στην κορυφή.

Όχι με ομάδες πυροτεχνήματα και… ουσιαστικά προσπαθώντας να αγοράσουν τις επιτυχίες, αλλά με ομάδες που οι ίδιοι έχτισαν.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ