Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σταματήστε την ανθρωποφαγία με τον Βαγγέλη

Την περσινή χρονιά ο Βαγγέλης Μάντζαρης άκουσε και διάβασε πολλά. Την αφορμή την έδωσε αυτός για να δημιουργηθεί αυτό το κλίμα. Ήταν μια πολύ κακή χρονιά και ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν αυτός. Αυτό που γίνεται όμως τη φετινή χρονιά από μια μερίδα των φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν είναι απλά αδικαιολόγητο, αλλά ανεπίτρεπτο.

Αφορμή για το συγκεκριμένο κείμενο είναι κάποια, αρκετά, σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στην Κύμη. Σχόλια αρνητικά για τον Μάντζαρη και προτροπή στους Αγγελόπουλους να τον διώξουν και να μην τον ανανεώσουν. Τον χθεσινό Μάνζαρη ή τον Μάντζαρη της Κίμκι που για τον Μπλατ ήταν από τα σημαντικά κλειδιά για να έρθει η νίκη και στα δυο παιχνίδια.

Το καλοκαίρι, όταν ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός ήρθε στον Ολυμπιακό όλοι έλεγαν ότι ο Βαγγέλης θα είναι εκτός δωδεκάδας και με τον τρόπο που παίζει ο Μπλατ δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Ίσως να ήταν και στο μυαλό του Μπλατ. Τι έγινε από τότε; Ο Βαγγέλης το καλοκαίρι δούλεψε σκληρά. Ίσως και ο ίδιος να κατάλαβε πόσο κακή χρονιά είχε κάνει. Δεν μίλησε και απλά δούλεψε. Το αποτέλεσμα; Ο Μπλατ τον εμπιστεύεται και προσπαθεί να πάρει απ’ αυτόν το καλύτερο.

Και φτάνουμε στο χθεσινό παιχνίδι στην Κύμη που για μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού ο Μάντζαρης ήταν κακός. +14 είχε ο Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη στο παρκέ στα 18’13’’ που αγωνίστηκε. Το μεγαλύτερο και με διαφορά πρόσημο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Όταν δηλαδή ήταν στο παρκέ ο Ολυμπιακός κέρδισε την Κύμη με 14 πόντους και όχι με τρεις που ήταν η τελική διαφορά. Ο Μάντζαρης ήταν αυτός που οργάνωσε την τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού με το τρίποντο του Τουπάν που για τους ίδιους φιλάθλους που κατηγορούν τον Μάντζαρη για την απόδοσή του, ήταν σεμιναριακού επιπέδου. Τον Μάντζαρη επέλεξε ο Μπλατ να οργανώσει την πιο κρίσιμη επίθεση του αγώνα, αλλά τι ξέρει ο Μπλατ;

Για τον μαγικό κόσμο των social media και για τους φιλάθλους που είναι προπονητές μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, πόλο και εσχάτως και χαντμπολ, ο Μπλατ δεν ξέρει. Ο Σφαιρόπουλος ήταν άσχετος. Ο Μπαρτζώκας δεν ξέρει. Ο Ίβκοβιτς δεν καταλάβαινε. Και οι τέσσερις βέβαια εμπιστεύονταν τον Μάντζαρη και τον θεωρούσαν και θεωρούν σημαντικό για την ομάδα τους. Αυτοί όμως δεν ξέρουν…

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC