Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού οι Μπάρλος, Τσαλδάρης

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Νίκος Μπάρλος, καθώς ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος, μαζί με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, αποτελούν τους νέους υπεύθυνους του αναπτυξιακού προγράμματος της ομάδας, όπως και όλων των τμημάτων υποδομής.

Στον ρόλο του τεχνικού συμβούλου θα βρίσκεται ο Αργύρης Καμπούρης, ενώ άμεσος συνεργάτης του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, θα είναι ο Αντώνης Κουρμούλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο ως νέους υπεύθυνους του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Οι δυο πρώην καλαθοσφαιριστές που κόσμησαν τα γήπεδα με την παρουσία τους θα έχουν στο πλευρό τους ως τεχνικό σύμβουλο τον θρυλικό αρχηγό Αργύρη Καμπούρη και άμεσο συνεργάτη τον τεχνικό Αντώνη Κουρμούλη.

Με στόχο η Ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Θρύλου να συνεχίσουν να πορεύονται πάνω στις σωστές βάσεις που μπήκαν την τελευταία τριετία υπό την καθοδήγηση του κ. Νίκου Κεραμεύς, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου παράλληλα με την ανδρική μας ομάδα.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ