Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στο τραπέζι του Μαρινάκη ο Φαλκάο!

Σε λίγη ώρα θα έχουμε την κλήρωση του Champions League με τα πηγαδάκια να κάνουν αίσθηση.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ήπιε καφέ μαζί με τον Ρανταμέλ Φαλκάο και ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλ8ς δημοσιοποίησε το θέμα.

«Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αυτη τη στιγμή συζητά με τον φορ της Μονακό, Ρανταμελ Φαλκάο, εδλω στο Meridien Plaza του Μοντε Καρλο!», αναφέρει η ανάρτηση του Μάνου Σταραμόπουλου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Μάνος Σταραμόπουλος, ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κατάλαβε ότι η κουβέντα των δύο ανδρών ήταν γενικής φύσεως.

Όσα είπε στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη ο Μάνος Σταραμόπουλος:

Για τη συνάντηση Φαλκάο-Μαρινάκη: «Εκεί που καθόμουν και έτρωγα στα πέντε μέτρα μπροστά μου ήταν ο κ. Μαρινάκης και σε κάποια στιγμή πήγε ο Φαλκάο, σηκώθηκε ο κ. Μαρινάκης και συζήτησαν. Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και κατάλαβα ότι η κουβέντα ήταν γενική φύσεως. Αν κάτι δεν οριστικοποιηθεί οι παράγοντες δεν το λένε»

Για όσα συμβαίνουν στο Μονακό και την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο Ολυμπιακός είναι εδώ με την κορυφαία αποστολή που θα μπορούσε να έχει και είναι έτοιμος για μια μεγάλη γιορτή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει μάχη για την τρίτη θέση στον όμιλο, αφού στο τέταρτο γκρουπ υπάρχουν ομάδες, με μερικές εξαιρέσεις, που μπορεί να τις κοντράρει. Είναι σημαντική η παρουσία των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης, γιατί η Ελλάδα περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη τη συγκομιδή βαθμών».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

RSS Sportube videos