Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Στρέλνιεκς: «Να σταματήσουμε τις… χαζές ήττες»

Όπως και ο Κώστας Παπανικολάου, έτσι και ο Γιάνις Στρέλνιεκς τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να ανακάμψει και να βρει εκ νέου τον ρυθμό του.

Αναλυτικά ο Λετονός μίλησε:

Για το προηγούμενο διάστημα και το ματς με την Φενέρ:

«Ηταν τρεις δύσκολες εβδομάδες για εμάς και είμαστε ως ένα σημείο τυχεροί που είχαμε τόσα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα γιατί έχουμε την ευκαιρία να επανέρθουμε, να ανακάμψουμε και να βρούμε ξανά το ρυθμό μας».

Για το πόσο εύκολο είναι να επανέλθει η ομάδα του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

«Δεν ήταν μόνο αυτή η ήττα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τα προηγούμενα που δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Ακόμα έχουμε τον τρόπο να βελτιωθούμε και τώρα είναι η ώρα για να δείξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Πρέπει να σταματήσουμε τις… χαζές ήττες και μπορούμε να επανέρθουμε».

Για την δική του απόδοση:

«Πρέπει να επανέλθω γιατί επίσης δεν παίζω καλά τις τελευταίες εβδομάδες και στα επίπεδα μου. Είναι η στιγμή για να δείξω ότι ακόμα μπορώ να παίξω μπάσκετ οπότε οφείλω να επιστρέψω στη φόρμα που πρέπει. Και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου αύριο».

Για τη χημεία μαζί με τον Σπανούλη:

«Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα πάλι. Πρέπει να βρούμε και πάλι πώς να παίξουμε μαζί. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας και οφείλουμε να τον βοηθήσουμε. Είναι μία δύσκολη ερώτηση και εγώ πρέπει να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα ξανά και τον τρόπο για να την βοηθήσω και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ