Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σύνθημα για αντεπίθεση από τους Αγγελόπουλους

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ένα 24ωρο πριν το μεγάλο ντέρμπι ντέρμπι πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου μίλησαν για πάνω από 45 λεπτά με τα μέλη της ομάδας, τόνισαν τα παράπονα τους για την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων, όμως παράλληλα εξέφρασαν  την πίστη τους πως είναι στο χέρι προπονητών και παικτών να αλλάξει η κατάσταση και να επιστρέψουν τα χαμόγελα.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ δεν δίστασαν να εκφράσουν τα παράπονα τους και τον προβληματισμό τους, τόσο για τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, αλλά και συνολικά για την κακή αγωνιστική εικόνα του Θρύλου. Παράλληλα, όμως, πρόσθεσαν πως η κατάσταση σαφέστατα και είναι αναστρέψιμη και πως είναι στο χέρι της ομάδας να γυρίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Οι Αγγελόπουλοι πιστεύουν στις ικανότητες παικτών και προπονητών και γι αυτό αποφάσισαν να εκφράσουν από κοντά, τόσο τον προβληματισμό τους, όσο και την στήριξη τους.

Να σημειωθεί πως, σε αντίθεση με προηγούμενες φορές που οι ομιλίες έλαβαν μέρος στο κέντρο του γηπέδου, αυτή τη φορά οι Αγγελόπουλοι μίλησαν με τους ανθρώπους της ομάδας στα αποδυτήρια, με το τελικό μήνυμα αυτής της επίσκεψης να μην είναι άλλο από την απόλυτη συσπείρωση, με στόχο την αντεπίθεση.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ