Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τα εγκλήματα του Γκαρσία!

Το 0-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν κάτι που δεν ήθελαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι περίμεναν μία νίκη κόντρα στους κιτρινόμαυρους, πολύ περισσότερο μετά τα όσα έχουν προηγηθεί. Ενας εξ αυτών είναι και ο πρώην προπονητής Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος μέσω συνέντευξής του στο sportdog διέκρινε δύο εγκλήματα του Γκαρσία.

Σχετικά αναφέρει ότι: 

“Έγκλημα” ποδοσφαιρικό που δεν έβαλε τον Ανσαριφάρντ σε αυτό το ματς ο οποίος ερχόταν από καλά παιχνίδια και από γκολ, μην του κόβεις τη φόρα! Δηλαδή τι κουράστηκε, δεν είναι μεγάλος σε ηλικία, διψάει για μεγάλα ματς, μην τον κόβεις. Στην Αγγλία πώς παίζουν οι βασικοί κάθε 3 μέρες.

Έχουν περάσει εκατοντάδες παίκτες απο τα χέρια μου, βλέπω τα στοιχεία σε κάθε παίκτη και δεν μιλάω στην τύχη. Δεν μπορεί ο Ανδρούτσος να παίξει στα άκρα, πόσες φορές θα το πούμε. Για να βάλεις τον Ανδρούτσο εκεί, πρέπει να έχεις αντίπαλο τον… Ρομπέρτο Κάρλος να τον κυνηγάει ο Ανδρούτσος να κάνει χαμαλοδουλειά. Εσύ όμως παίζεις στην έδρα σου και είναι το σκορ 0-0, να βάλεις γκολ χρειάζεσαι. Και έχεις απέναντι τον Μπακάκη και τον Γκάλο, τέτοια μπακ έχεις.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ