Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τα καταστήματα του Πειραιά θα γιορτάσουν τα 93 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού

Μια μεγάλη γιορτή των εμπορικών καταστημάτων διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, το Σάββατο 10 Μαρτίου με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων ίδρυσης του Ολυμπιακού. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 11:00 έως 2:00 μ.μ. σε μια προσπάθεια τόνωσης της πειραϊκής αγοράς και της επισκεψιμότητας στην πόλη, με το μήνυμα «Ερυθρόλευκη μέρα με θρυλικές τιμές».

Στο πλαίσιο αυτό και με επίκεντρο τα σημεία, Σωτήρος & Αλκιβιάδου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου και Γρ. Λαμπράκη & Σωτήρος , θα γίνουν οι εξής δράσεις :

Τοποθέτηση περιπτέρων με ποδοσφαιρικό σκηνικό όπου θα φωτογραφίζεται το κοινό, μουσική με DJ, δωρεάν μπλούζες, εμφανίσεις, εισιτήρια και μηνιαίες παρακολουθήσεις σε όποια ακαδημία και για οποιοδήποτε αγώνα των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μπαλόνια, κεράσματα, face painting σε παιδιά, tablet για τη συμμετοχή του κοινού σε διαγωνισμό με ερωτήσεις για την ιστορία του Ολυμπιακού κ.ά., ενώ σε ένα από τα περίπτερα θα κοπεί η γενέθλια τούρτα του Ολυμπιακού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με ανακοίνωσή του, καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την πειραϊκή αγορά, να συμμετέχουν στις δράσεις κερδίζοντας πλούσια δώρα και να επωφεληθούν από τις προσφορές που θα κάνουν τα καταστήματα τη συγκεκριμένη μέρα. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη του Ολυμπιακού και σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ