Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρώτα tips του Μαρτίνς για το νέο Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε τι είχε προηγηθεί μέχρι να έρθει στον Πειραιά και τις σκέψεις του για την ομάδα.
*Εκανε την πρώτη επαφή με τον Κριστιάν Καρεμπέ πριν από έναν χρόνο!
*Θεωρεί ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ και πως δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές.
*Χρειάζεται αλλαγή φιλοσοφίας.
*Ξεκάθαρος στόχος το πρωτάθλημα.
*Δέσμευση για δουλεια
*Να προσφέρει ο Ολυμπιακός θέαμα, κάτι που έχει λείψει.
*Επιθετικό ποδόσφαιρο, ομάδα με προσωπικότητα, που θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.
*Δεν έχει μιλήσει με κανέναν άλλο Πορτογάλο προπονητή, από αυτούς που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό.
*Εχει παρθεί η απόφαση να έρθουν για να δοκιμαστούν οι Τσιμίκας, Σιώπης, Μανθάτης, Σάλιακας, Μάνος.

*Θέλει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εάν είναι Ελληνες, θα είναι το καλύτερο δυνατό. Ομάδα με χαρακτήρα, ταυτότητα και ποιότητα.

*Το σύστημα θα εξαρτηθεί από τους παίκτες και τον τρόπο που θα δουλέψουμε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρτίνς

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με έναν καινούριο κύκλο την πορεία του Ολυμπιακού, φυσικά διατηρώντας το μεγάλο μέγεθος που έχει αυτός ο Σύλλογος. Πρέπει να παίζουμε πάντα με την ψυχή μας και να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι έτοιμος, γνωρίζω πολύ καλά τι με περιμένει, τι θέλουν οι φίλαθλοι από εμένα και πως πρέπει να παρουσιάσω την ομάδα.

Ο στόχος μου είναι να παίζουμε καλά, επιθετικά, να έχουμε ομάδα με προσωπικότητα και με την οποία θα έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό έρχεται με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, για να δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένα ποδόσφαιρο ελκυστικό, που αρέσει και στους φιλάθλους κι έτσι να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες που θα διαλέξουμε θα πρέπει να έχουν την ποιότητα της αφοσίωσης και της δέσμευσης, ανεξαρτήτως του συστήματος.

Γνωρίζω καλά πως ο κόσμος είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλω, ξεκινώντας τον νέο κύκλο, είναι να παρουσιαστεί μία ομάδα με ταυτότητα, με χαρακτήρα, με προσωπικότητα. Αυτό θα απαιτήσουμε από τους ποδοσφαιριστές. Παίκτες που θα ξαναβρούν την ταυτότητα του νικητή. Το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Είναι πάρα πολύ σημαντική η πειθαρχία. Παίκτες που θα είναι στην ομάδα θα εκπροσωπούν το μέγεθος του Ολυμπιακού με την συμπεριφορά τους. Πρόκειται για μεγάλο Σύλλογο και συμπεριφορές που δεν επιτρέπονται θα αντιμετωπίζονται γρήγορα και προσεκτικά ώστε να μην επηρεάζουν την ομάδα. Όποιος βρίσκεται στον Σύλλογο, θα πρέπει να εκπροσωπεί το τεράστιο μέγεθος της ομάδας».

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ