Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τα βρήκανε τα φιλαράκια

Φοβερά πράγματα, για ακόμα μία φορά, συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς φαίνεται πως τα… δικέφαλα φιλαράκια τα.. βρίσκουν και πάλι.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η κίνηση… ανωτερότητας (γελάει ο κόσμος!) του Δημήτρη Μελισσανίδη, να ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς να… παγώσουν την 3ετή απαγόρευση εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στα γήπεδα, ώστε ο… κουμπουροφόρος ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ να βρεθεί (μαζί με τα… φυσεκλίκια του) στο πλευρό του «Τίγρη», στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε την ανακοίνωση Μελισσανίδη και… κλάψτε από τα γέλια.

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ