Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ταϊστε τους και άλλο σανό

Δεν ξέρω που μπορεί να βγάλει αυτή η κατάσταση. Εχω αρχίσει να φοβάμαι τα χειρότερα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οταν αρχίζουμε να αμφισβητούμε τα αυτονόητα, τότε προφανώς έχουμε χάσει την μπάλα. Από την Κυριακή το βράδυ ζούμε το θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστές αυτούς που θέλουν, δήθεν, να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο.

Ομως προφανώς, από όσα έχουμε δει, την εξυγίανση την εξηγούν με το να ευνοούνται οι ίδιοι. Εχει φανεί αυτό μέχρι τώρα από τις διαιτησίες υπερ τους (αμέτρητες οι περιπτώσεις των οφσάϊντ που δεν καταλογίστηκαν και των “μαϊμού” πέναλτι που δόθηκαν υπέρ τους ή δεν δόθηκαν εις βάρος τους) αλλά και από την στάση των αρμοδίων οργάνων, αφού για να κληθεί ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στους Ζωσιμάδες χρειάστηκε η παρέμβαση του Ολυμπιακού.

Ομως δεν γίνεται ρε παιδιά να κάνετε το άσπρο-μαύρο για να μην πάρετε επάνω σας τις ευθύνες που σας αναλογούν. Δεν γίνεται να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι ο Γκαρσία έπεσε κάτω από τον αέρα και ότι δεν τον βρήκε το ρολό της ταμειακής μηχανής.

Πόσο άλλο σανό θα τους ταϊζετε; Ο κόσμος δεν είναι βλάκας. Καταλαβαίνει. Και βλέπει και καταλαβαίνει. Και όλο αυτό θα σας γυρίσει μπούμπερανγκ.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ