Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάσεις φυγής και αιχμές κατα πάντων ο Εμενίκε

Ο Νιγηριανός φορ θέλει να μείνει ελεύθερος απο τον Ολυμπιακο σύμφωνα με πηγές από το SCORENigeria, έχοντας ως σκοπό να σπάσει το συμβόλαιο των 2 ετών που τον “δένει” με τους πρωταθλητές Ελλάδος. 

Άνθρωπος, ο οποίος φαίνεται να εμφανίζεται στο στο κοντινό περιβάλλον του Εμενίκε αναφέρει, πως ο Νιγηριανός θεωρεί ότι έκανε πολύ μεγάλο λάθος που ήλθε στον Ολυμπιακο και ρίχνει πυρά προς τους πάντες. Απο την διοίκηση έως τον κόσμο.

Αρχικά, ο Εμενίκε θεωρεί πως άνθρωποι του Ολυμπιακου δεν έδειξαν ιδιαίτερη υπομονή προς το πρόσωπο του, καθώς δεν περίμεναν όσο έπρεπε, ώστε να φτάσει το τοπ της απόδοσης του. Επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει πως ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν αντιμετωπίστηκε σωστά στην Ελλάδα από πλευράς των τραυματισμών του και ότι ο σύλλογος δεν έλεγε αλήθεια, όταν ανέφερε πως δεν είναι αφοσιωμένος εκεί ενώ ο ίδιος ήταν.

Ακόμη, έφτασε σε σημείο να τα “βάλει” και με τους οπαδούς, καθώς θεωρεί ότι δεν έδειξαν τόσο καλή συμπεριφορά απέναντι του. Σύμφωνα, ακόμη, με την πηγή, ο νυν άσος της Λας Πάλμας θεωρεί, ότι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς απο πλευρά του Ολυμπιακου, όταν τον λήστεψαν.

Όπως είναι ευκατανόητο, ο ευαίσθητος Εμενίκε δε πρόκειται να έχει γυρισμό στον Ολυμπιακο. Δε θέλει ούτε ο ίδιος, αλλά σαφώς ούτε και ο Ολυμπιακος, μιάς και δεν ανταποκρίθηκε στο επίπεδο που του ζητήθηκε. 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ