Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τελικά… τι πίνεις; (vid)

Ήταν καλοκαίρι του 2015, όταν ο Στεφάν Λάσμε βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και οι υπογραφές των συμβολαίων, έδειχναν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Και ξαφνικά… σιωπή…. Ενώ Λάσμε και Παναθηναϊκός τα είχαν βρει σε όλα, χρονική διάρκεια συμβολαίου, οικονομικές απολαβές κλπ, ο… αρραβώνας έμεινε στην μέση.

Είναι αυτό που λέμε… κλώτσησε η νύφη, σχόλασε ο γάμος, καθώς, όπως λένε δημοσιεύματα της εποχής, ο Λάσμε αρνήθηκε τον όρο του Παναθηναϊκού για τιμωρία και πρόστιμο, σε περίπτωση χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινη»…. « Τι πίνεις;»  και «έπεσαν από τα σύννεφα οι διοικούντες του Παναθηναϊκού»

Τρία χρόνια αργότερα, καλοκαίρι του 2018, Παναθηναϊκός και Λάσμε, τελικά τα βρήκαν, με τους διοικούντες του  «τριφυλλιού» να… ανεβαίνουν και πάλι στα σύννεφα, αυτά από τα οποία είχαν πέσει το 2015 και τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την επιστροφή του Γκαμπονέζου σέντερ.

Τα ερωτήματα, όμως, που προέκυψαν από αυτή τη μεταγραφή, είναι πολλά.

Τελικά  δόθηκε απάντηση στο ερώτημα της καλής εφημερίδας;

Στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει ο όρος που… χάλασε  την προ τριετίας συμφωνία τους;  Τα σύννεφα, από τα οποία είχαν πέσει οι διοικούντες του Παναθηναϊκού ήταν μαύρα (λόγω της αρνητικής τροπής που πήρε η μεταγραφή του παίκτη) και… άσπρισαν τώρα (με την επιστροφή του… ασώτου Λάσμε);

Υγ: Ο Στεφάν Λάσμε επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και υπόσχεται αρκετές εντυπωσιακές στιγμές για highlights με την πράσινη φανέλα. Και κάθε higlhight video που… σέβεται τον εαυτό του, θέλει και το κατάλληλο μουσικό… ντύσιμο…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ