Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τελικά υπάρχει mafia στην Ευρωλίγκα ή όχι; Αποφασίστε!

Καλά είχαμε ησυχάσει με τους «απέναντι». Έτσι νομίζαμε τουλάχιστον. Γιατί τα σούπερ φαγητά, τελικά δεν σταματάνε ποτέ. Αυτοί οι ίδιοι που ούτε ένα μήνα πριν, μιλούσαν για μαφία της Ευρωλίγκας που δεν θέλει την ομάδα τους στο Φάιναλ Φορ, τώρα έκαναν νέα κωλοτούμπα.

Μιλάμε οι τύποι δεν πιάνονται, είναι οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες που υπάρχουν. Οι ίδιοι που έγραφαν, φώναζαν, έσκουζαν, πόσταραν, μιλούσαν, έβγαιναν στο ράδιο και έκλαιγαν για την αδικία κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα που δεν ήθελε την ομάδα τους αλλά τη Ρεάλ στο Φάιναλ Φορ, τώρα οι ίδιοι γράφουν, λένε, ποστάρουν, μιλούν για την καλύτερη ομάδα της φετινής διοργάνωσης που δίκαια πήρε τον τίτλο, δίκαια νίκησε τους πάντες και τα πάντα και άξιζε να πάρει την κούπα.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι «πράσινοι» έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα του Λάσο. Ναι, ναι, οι ίδιοι που έλεγαν πως «σφάχτηκαν» στα ματς με τη Ρεάλ και πως οι Ισπανοί δεν άξιζαν να περάσουν και προκρίθηκαν επειδή ήθελε η mafia της Ευρωλίγκας. Τελικά ρε παιδιά τι ισχύει; Γιατί ή το ένα ισχύει το άλλο ή το άλλο και τα δύο αποκλείεται!!!

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ