
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Χρήστος Μαρμαρινός, καθώς αποφασίστηκε η απομάκρυνση του από το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων».
Ο Χρήστος Μαρμαρινός βρισκόταν στον Ολυμπιακό από το 2004 και έχει συνεργαστεί με προπονητές όπως οι Καζλάουσκας, Γκέρσον, Γιαννάκης, Ίβκοβιτς και φυσικά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας του με τους “ερυθρόλευκους”, φέρεται πως είναι η διαφωνία στην φιλοσοφία της ομάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 στα τμήματα υποδομής του Άρη, το 1999 φοίτησε για δύο χρόνια στο Columbia University, ενώ το 2001 βρέθηκε στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Μεσογειακής ομάδας.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Αρμάνι-Ολυμπιακός: Το pre game (live streaming)
Δείτε όλα όσα θα προηγηθούν της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι για την...
-
Μπαρτζώκας: «H επιρροή του Κόμπε παραμένει τεράστια»
Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την μέρα του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε στην ζωή...
-
Σπανούλης για Κόμπι: «Μεγάλη τραγωδία που δεν χωνεύεται εύκολα»
Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ο Βασίλης...
-
Δοκιμασία στο Μιλάνο
Ενα σημαντικό παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός (21.45, Novasports) κόντρα στην Αρμάνι, στο Μιλάνο,...