Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Τέλος η Χαλιβέρα

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά από τρία χρόνια και ισάριθμα νταμπλ, αποτελεί η Τάνια Χαλιβέρα, με την 33χρονη γκαρντ να αποκαλύπτει την αποχώρηση της από την ομάδα του Πειραιά, μέσω μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ύστερα από 3 υπέροχα χρόνια, από σήμερα δεν ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Σε όλη αυτή την πορεία υπήρξαν δύσκολες, αλλά πιο πολλές ευχάριστες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ, στιγμές τις οποίες θα θυμάμαι για πάντα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού, τα μέλη του προπονητικού σταφ και ιδιαίτερα την κόουτς Ελένη Καπογιάννη, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αυτά τα τρία χρόνια και μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω την ευκαιρία του να είμαι μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας στην Ελλάδα, της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον κόσμο του Ολυμπιακού, που ήταν δίπλα μας σε όλες τις ευχάριστες, αλλά πιο πολύ σε αυτές τις λίγες δύσκολες στιγμές και που χωρίς την στήριξη τους, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Τέλος, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Λεριώτη, ο οποίος είναι η ψυχή και η κινητήρια δύναμη αυτής της ομάδας και ήταν πάντα δίπλα σε όλους, όποια στιγμή αν χρειαζόταν.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί που αξίζει, στην κορυφή.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ