Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Μίλιτς

Δεν βρέθηκε λύση για να παραχωρηθεί σε ομάδα ο Μίλιτς και τελικά λύθηκε το συμβόλαιο μαζί του. Ενα πρόωρο τέλος με τον Μίλιτς να έρχεται με περγαμηνές από την Φιορεντίνα, να μην ακουμπάει όμως ούτε μπάλα!

Ο Κροάτης έπαιξε σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, Λάρισα και Λαμία, από το οποίο αποβλήθηκε κιόλας και σε δύο παιχνίδια κυπέλλου.

Ο Χρβόγε Μίλιτς (1,83μ.) γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1989 στο Osijek της Κροατίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Hajduk Split, όπου και αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι και το 2009. Τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε στο σουηδικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της Djurgården.

Επόμενη ομάδα για τον Κροάτη αμυντικό η Istra 1961, στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία. Το καλοκαίρι του 2013 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς πήρε μεταγραφή στη Rostov, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Μετά από δύο σεζόν, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην πρώτη ομάδα, από την οποία αναδείχθηκε. Το 2015 ο Χρβόγε Μίλιτς έγινε και πάλι μέλος της Hajduk Split, φορώντας την φανέλα της για μία χρονιά, πριν έρθει η πρόταση από το Campionato.

Στις 16 Αυγούστου του 2016, η Fiorentina έρχεται σε συμφωνία με την Hajduk Split και κάνει δικό της τον Κροάτη αμυντικό. Στη ομάδα της Φλωρεντίας αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, την χρόνια που μας πέρασε.

Είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας, καθώς έχει 6 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ