Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τέλος της συνεργασίας Ολυμπιακού – ΟΠΑΠ

Μετά από 12 χρόνια, Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ έβαλαν τέλος στη συνεργασία τους, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ευχαρίστησε την εταιρεία για την πολυετή προσφορά της στον “ερυθρόλευκο” σύλλογο.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη του ΟΠΑΠ για τη συνεργασία των τελευταίων 12 ετών. Υπήρξε μια πολύ πετυχημένη συνεργασία, η οποία ουσιαστικά ταυτίστηκε με τις μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες του Ολυμπιακού, καθώς και με τον μετασχηματισμό του Ολυμπιακού σε έναν σύγχρονο αθλητικό οργανισμό. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την συμβολή της στην υποστήριξη συνολικά του Ελληνικού Αθλητισμού, ενώ θα μας συνδέουν τόσο οι κοινές μας αξίες όσο και η καθημερινή προσπάθεια μας να γινόμαστε καλύτεροι. Τιμούμε την άριστη συνεργασία τόσο με την ανώτερη διοίκηση της εταιρείας, όσο και με κάθε ένα από τα στελέχη της και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!», δήλωσε ο Chief Commercial Officer της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Μετά από 12 συναπτά έτη χορηγικής και εμπορικής συνεργασίας, από τα οποία τα τελευταία 7 ως Μεγάλος Χορηγός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ για την πολυετή συνεργασία.

Όλα αυτά τα χρόνια η συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας μας ήταν σημαντική. Η κατάκτηση των back to back Ευρωπαϊκών τροπαίων το 2012 και το 2013, αλλά και τα πρωταθλήματα του 2012, του 2015 και του 2016, μαζί με το Διηπειρωτικό του 2013, θα φέρουν πάντα τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ ως Μεγάλου Χορηγού της ομάδας. Όλες αυτές οι μεγάλες και ιστορικές στιγμές, αλλά και η παρουσία της ομάδας μας σε τέσσερα Final Four και τέσσερις τελικούς της Ευρωλίγκας τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς και η καθιέρωση της ομάδας ως η καλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα της τελευταίας δεκαετίας, στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων μας, είναι άμεσα συνδεδεμένες με την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εκτός από τη συμβολή του Μεγάλου Χορηγού μας στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ για τη συμβολή του σε όλο το κοινωνικό έργο που από κοινού προσφέραμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΟΠΑΠ αποτέλεσε τον ιδανικό συμπαίκτη σε αυτό το πεδίο για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την στήριξη που παρέχει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από το εξαιρετικό πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, καθώς και τη στρατηγική υποστήριξης όλων εκείνων που έχουν ανάγκη. Πραγματικά το συγκεκριμένο έργο του ΟΠΑΠ αποτελεί για όλους μας εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς.”

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ