Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα καλέσει ο Σιμιτζόγλου τον Πασχαλάκη; Ποια θα είναι η ποινή

Η… αλητεία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να περάσει ατιμώρητη και αυτό είναι στο χέρι του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να κληθεί σε απολογία, με την περίπτωση του να… απασχολεί δύο άρθρα.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που η κλήση αφορά το άρθρο 10 παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Κώδικα, τότε ο νεαρός πορτιέρο κινδυνεύει με μία αγωνιστική, για ανάρμοστη διαγωγή προς τους θεατές, ενώ αν κληθεί με βάσει την παράγραφο 1β του ιδίου άρθρου, τότε μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με δύο αγωνιστικές, για υβριστική συμπεριφορά.

Το ενδεχόμενο να μην κλιθεί από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, δεν το αναφέρουμε καν, γιατί θα πρόκειται περί… σκανδάλου, αν και πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Μην ξεχνάμε τα… τρεχάματα που είχαν με την δικαιοσύνη οι Κασάμι και Περέιρα, για τον πανηγυρισμό στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ε, όλο και κάποιος θα είδε τον Πασχαλάκη να κάνει χειρονομίες και να… μπινελικώνει τους οπαδούς του ΟΦΗ, έτσι δεν είναι;

Να σημειωθεί πως σε ενδεχόμενη τιμωρία του, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα χάσει (τουλάχιστον) το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, απέναντι στην ΑΕΚ.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ