Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα παίξουμε με την Κ-20. Εσείς να… συνεχίσετε τις διακοπές σας»

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, πέρασε μια… βόλτα από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι το… Καραϊσκάκη!

Ο Μαρινάκης δεν… μάσησε τα λόγια του και όσα είπε προκάλεσαν αίσθηση!

«Εγώ στη ζωή μου δεν έχω φοβηθεί ποτέ τίποτα. Κάθε μέρα χτίζω και συνθέτω κάτι καινούργιο, με επιτυχία, οπότε κανένα πρόβλημα. Όλα από την αρχή. Με έχετε κάνει κι εμένα και τον κόσμο να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη. Ακόμα κι έτσι όμως μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα, αλλά είστε τόσο αδιάφοροι, που και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα μέσα στο Καραίσκάκη, δεν διαμαρτυρηθήκατε καν! 

Πρόστιμο 200 χιλ. για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και 200 χιλ. για τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα αυτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη, για τους παίκτες που ζουν με τα λίγα κι αγαπούν περισσότερο τον σύλλογο. Να φύγετε, να συνεχίσετε κάπου τις διακοπές σας. Θα συνεχίσουμε με την Κ20 κι ελάχιστους από εσάς. Όσους αγαπούν την ομάδα και την Ακαδημία», ήταν ο.. .εξάψαλμος προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Μαρινάκη, όμως, να μην σταματάει εκεί.  

«Θα αρχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας άμεσα. Με τα πιτσιρίκια, που αγαπούν περισσότερο τον σύλλογο. Με αυτούς θα βγάλουμε τα ματς που απομένουν. Δεν έχετε δείξει κανέναν σεβασμό, σας νοιάζουν μόνο τα αυτοκίνητά σας, τα σπίτια σας κι όχι ο σύλλογος. Μόνο οι τίμιοι κι όσοι ματώνουν θα μείνουν. Για αυτό όταν ξαναέρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απ’ έξω»!

«Έχετε σπάσει τα νεύρα σε όλο τον κόσμο, ακόμη και σε αυτούς που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω εκατομμύρια για να με βρίζουν κι από πάνω. Μετά από έξι χρόνια λάσπης στα μίντια, δικαιώθηκα. Δεν θα γίνει ούτε δικαστήριο. Ο κόσμος χάρηκε, αλλά εσείς είστε στον δικό σας κόσμο. Διώξατε τρεις προπονητές, ο ένας δεν προπονούσε καλά, με τον άλλο δεν υπήρχε πειθαρχία. Πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς, αλλά η ευθύνη είναι δική σας. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Πλατανιάς και με τον Λεβαδειακό που έχει το 1/15ο από το δικό σου μπάτζετ, δεν θες ούτε προπονητή. Ο Λεβαδειακός κοστίζει ολόκληρος όσο ένας παίκτης μας, δύο ποδοσφαιριστές μας όσο ο Παναθηναϊκός, με πενταπλάσιο μπάτζετ από την ΑΕΚ, ως εδώ, τελείωσε! Δεν μπορεί η μακράν πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα, να έχει αυτή την εικόνα». 

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ