Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κοβάσεβιτς:”Θέλουν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο, κατευθύνουν τα πάντα εναντίον του Ολυμπιακου”

Θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική Bilic, με την ιστοσελίδα της εφημερίδας να προδημοσιεύει μέρος της στη διαδικτυακή της έκδοση.

Ο Νταρκο, ο οποίος είναι στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακος, διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ , Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα έκανε λόγο για πολιτικό στοιχείο που εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:«Δεν είναι πρόθεσή μου να υπερασπιστώ τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως θα το κάνω ακριβώς εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μια χώρα που έχει μεγάλη παράδοση στο σπορ. Ο Μαρινάκης δεν αξίζει αυτές τις αναλήθειες και την πολιτική αντιμετώπιση που έχει με ξεκάθαρο στόχο να καταστραφεί η φήμη του στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ποια ναρκωτικά σε πλοία και ποιοι στημένοι αγώνες; Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν και τη φήμη του σαν ιδιοκτήτης της πιο ξακουστής ομάδας της χώρας.”

 “Γνωρίζω τον Μαρινάκη για πολλά χρόνια. Έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Αμερική, την Αγγλία. Το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός όμως είναι το καμάρι του και ασχολείται με αυτά με μεγάλη όρεξη. Για αυτό θα ήθελα εκ μέρους όλων στον Ολυμπιακό να διαψεύσω πως όλες οι ασχήμιες που ακούγονται δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια. Για την ακρίβεια, όλα αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο μιας προπαγάνδας που έχει σαν στόχο της τον Μαρινάκη. Άνθρωποι που όλοι τους έχουν πολιτικό υπόβαθρο.”

” Είναι μια τακτική που ακολουθούν ώστε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν στον Μαρινάκη. Θέλουν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο. Είναι άσχημο που συμβαίνει και το ότι θέλουν να κατευθύνουν τα πάντα εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός νοιάζεται για την αλήθεια και το ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως άσχετα και προϊόντα πολιτικής προπαγάνδας».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ