Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έγινε στην εκδίκαση για τα επεισόδια στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Την συνέχιση του αγώνα, ακόμα και χωρίς κόσμο στις εξέδρες, από το 70′ όταν διεκόπη, ζήτησε ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην σημερινή εκδίκαση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ οι ερυθρόλευκοι επισήμαναν ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η κρίση του διαιτητή, ο οποίος διέκοψε οριστικά τον αγώνα.

Οι δύο πλευρές θα καταθέσουν υπομνήματα την Δευτέρα και η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Γιάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος. Ο πρώτος υποστήριξε πως «… από καμία διάταξη του πειθαρχικού κώδικα δεν προβλέπεται ότι μπορεί να ανατραπεί απόφαση του διαιτητή», ενώ ο δεύτερος ανέφερε πως «… υπάρχει πρωτοφανής νομική παραδοξότητα, ποτέ δεν υπήρξε κρίση πειθαρχική για την απόφαση διαιτητή να διακόψει αγώνα».

Ο κ. Χατζησαββάογλου επισήμανε πως «… όπως βγήκανε έξω οι μπαχαλάκηδες, έτσι μπορούσαν να ξαναμπούν. Έξω γινόταν πόλεμος την ώρα που ο διαιτητής έπαιρνε την απόφαση να διακόψει το ματς οριστικά. Δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση του διαιτητή, αν το κάνουμε θα φτάσουμε να κρίνουμε και άλλες αποφάσεις του διαιτητή, όπως ένα πέναλτι».

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Αλκιβιάδης Παπαντωνίου, ο οποίος τόνισε: «Ο κανονισμός αναφέρει ποια διαδικασία ακολουθείται και δεν συνέβη αυτό που προβλέπεται. Ο διαιτητής έπραξε εσφαλμένα και έπρεπε να περιμένει μια ώρα προτού αποφασίσει αν θα διακόψει ή όχι τον αγώνα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us